sobota, 11 października 2014

Pasta z tuńczyka

Pasta z tuńczyka.
Jesień wkoło... szkoła, studia ruszyły pełną parą. Przyda się więc, pomysł na nienudną przekąskę, którą można zabrać do szkoły czy pracy.





Składniki:

tuńczyk w sosie własnym
pół czerwonej cebuli
pół białej cebuli
3-4 ogórki kiszone
2 jajka na twardo
szczypiorek
sól
pieprz
sos: majonez wymieszany z musztardą

Składniki pokroić drobniutko, jajka można zetrzeć na grubej tarce. Wymieszać z sosem i gotowe.



Zabieramy ze sobą posiłekSmaczna Jesień

3 komentarze:

  1. Uwielbiam awokado, muszę zrobić taką pastę:)

    OdpowiedzUsuń
  2. uwielbiam takie pasty :)
    dziękuję za zgłoszenie do konkursu :)

    OdpowiedzUsuń
  3. Wspaniała na kanapki, zapraszam do mnie na pastę z sardynek.

    OdpowiedzUsuń